Over Ons

Inmerc werd opgericht in 1972 en heeft zich vooral ontwikkeld als servicebureau voor bedrijven waar speciale uitgaves en publicaties gemaakt werden op aanvraag van bedrijven. Tegenwoordig is het een veel groter bedrijf en zijn er tal van mensen aan het werk om publicaties te illustreren, te redigeren of te schrijven zodat complete publicaties aangeleverd kunnen worden.

Promotiemateriaal is iets waar we groot mee geworden zijn, net als speciale uitgaven als geschenk voor klanten of bedrijven. Daarnaast hebben veel organisaties en instanties gebruik gemaakt van de diensten van Inmerc om een professionele publicatie neer te zetten.

Tal van titels

Door de jaren heen is het aantal titels van Inmerc sterk toegenomen. De publicaties met onze naam erop zijn terug te vinden in tal van categorieën en worden door heel Nederland verkocht. Auteurs schakelen ons in wanneer zij sterke publicaties op willen zetten en een publiek willen bereiken, maar ook bedrijven weten met regelmaat de weg naar onze website te vinden. Verrassend is dat niet, we hebben een naam opgebouwd die niet te versmaden is.

Niet alleen door een professionele houding, maar ook door te luisteren naar de behoeftes van de klant en het bekijken van de mogelijkheden. Juist door verder te gaan waar andere aanbieders stopten, hebben we een flinke lijst met titels en partners op weten te bouwen en werken we nog altijd hard aan de mogelijkheden om zelf verder te groeien en de groei van onze partners mogelijk te maken.

Samenwerken of werk uitbesteden

Wilt u samenwerken met ons of hebt u werk dat u uit wilt besteden? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor waar we graag eerst een vrijblijvend gesprek doen onder het genot van een kopje koffie. Zo weten we beide met wie we te maken hebben en wat we precies zoeken. Samenwerkingen zoeken we vooral op het gebied van schrijvers en illustrators, maar aangezien we dagelijks zoeken naar uitbreidingen is het altijd de moeite waard om contact met ons op te nemen voor informatie.

Wilt u werk uitbesteden aan ons en zoekt u een professionele aanbieder? Ook in dat geval stellen we eerst een kopje koffie voor zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Het zorgt ervoor dat we u beter leren kennen en dieper in kunnen gaan op de verwachtingen. Dat zorgt niet alleen voor een beter resultaat, het zorgt er ook voor dat er geen teleurstellingen plaatshebben op een later moment. U kunt bij ons terecht voor uw publicaties, het uitgeven van een boek of jubileumeditie en nog veel meer. We werken voor particulieren, organisaties, instellingen en bedrijven en kunnen altijd een prijs op maat maken.

We werken opzettelijk niet met standaardpakketten omdat geen van onze klanten standaard is. U kunt denken dat het een slogan is, maar dat is het niet. Wilt u hier meer over weten of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. U kunt alle informatie over ons op de website vinden.