Nieuws

Wij zijn op dit moment op zoek naar een stagiaire om ons team uit te breiden. We willen graag iemand hebben vanuit het hbo met kennis van communicatie, publicaties of de Nederlandse taal. Het is belangrijk dat je interesse hebt in marketing en media en dat je een studie volgt in deze richting.

De keuze om te zoeken naar een stagiair heeft te maken met de dynamiek binnen ons team. We willen graag iemand aantrekken die op dit moment nog aan het studeren is en die het interessant vindt om te groeien binnen een team van spontane mensen. Eventuele baanmogelijkheden na de stageperiode zijn niet uitgesloten voor de juiste kandidaat.

Eisen aan de stagiair

We zijn op zoek naar een jongen/meisje die een studie volgt met raakvlakken op het gebied van communicatie, Nederlandse taal, media of marketing. Een combinatie van meerdere punten heeft uiteraard de voorkeur. Je bent minimaal 18 jaar oud, je woont in de buurt van ons kantoor en hebt een rijbewijs óf je kunt gebruikmaken van het openbaar vervoer via je studie. We zoeken een stagiair die spontaan, dynamisch en leergierig is. Onze stageplek is niet bedoeld voor iemand die alleen op zoek is naar een manier om de studiepunten binnen te halen. We bieden de juiste kandidaat na het verstrijken van de termijn graag een aanstelling aan die te combineren is met het afronden van de studie.

Wat bieden wij?

We werken samen met verschillende hogere scholen en kunnen daarmee de beste opties bieden voor studenten die in de afrondende fase van de studie zitten. We bieden een dynamische en uitdagende werkplek met dagelijkse dilemma’s die opgepakt moeten worden door mensen met inzicht. Tevens bieden we dagelijkse lunch, een vergoeding voor de uren en een mogelijke aanstelling na de stage voor de juiste kandidaat. We bieden tevens een stageplek waar ruimte is voor groei, ook binnen de verschillende onderdelen van het bedrijf om je cv zo breed mogelijk te maken tijdens de stageperiode.

Interesse?

Wanneer je interesse hebt, kun je dit direct bij ons melden door contact met ons op te nemen via de website of langs te komen bij ons op kantoor. Je kunt het desgewenst ook regelen via de decaan, de hogere scholen hebben onze contactgegevens. We geven echter nooit akkoord zonder dat we eerst een gesprek met je gehad hebben en je een dag mee hebben laten draaien. Zoals we al schreven: we zoeken niet iemand die alleen de stage wil doen omdat het een verplicht onderdeel is.

Wij zijn op zoek naar iemand die kan vlammen, die graag deel uit wil maken van het team en die op zoek is naar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen ons team vind je humor, kennis, ervaring en een vooruitstrevende blik waar je ook in de toekomst veel mee kunt. Wil je bij ons blijven, dan bieden we je een gunstig contract aan. Wil je niet bij ons blijven, dan staan we goed op je cv en kunnen we deuren voor je openen om direct te starten met loopbaanontwikkeling.